Newhem lanserad!

Igår lanserades newhem.se, en annonssida för bostäder och allt som hör därtill inom Karlstad och Hammarö kommun.

newhem-logo

Newhem är ett projekt jag blev involverad i för för snart två år sedan. Det är från början en Facebooksida som startades 2010 och har växt sig större genom åren. Folk som ”gillar” sidan hyr ut, säljer, önskar och byter boenden (nästan uteslutande lägenheter) med varandra. Det har fungerat så pass bra att jag och Erik (som startade projketet) vid ett flertal tillfällen blivit kontaktade av bostadsbolagen när dem blivit nedringda p.g.a. annonser på vår sida.

För att ta projektet ett steg vidare ville Erik göra en webbsida av det här och det var där jag kom in i bilden. Så, som ett sidoprojekt har jag jobbat med det här i perioder och sidan har ändrat karaktär och utseende ett flertal gånger. Det är ett pågående projekt och jag vet en hel del saker jag kan och ska förbättra framöver. Nu är vi igång och jag tror och hoppas att det här kan bli något bra!