Deadline nådd + dagsform

Jag satt en stund innan jag la mig inatt och uppdaterade webbsidan med nytt utseende och ny kod. Lite fina animationer inlagda på sina platser, mindre och mer optimerad kod och framförallt j&%ligt kort laddningstid dom gånger webhotellet på one.com låter servern svara snabbt.

nya-daniel-friberg-web

De sista veckorna har varit riktigt rutinmässiga, och det är väl bra på ett sätt men jag har inte gjort mycket annat än att arbeta och träna nån gång om dagen. Har haft egen deadline att hinna hyffsat klart med mitt projekt inom Ninetech innan imorgon och jag nådde mitt mål igår. Åker på en veckas semester på lördag och och när jag är hemma har personalen på Ninetech kommit tillbaka från sina semestrar och vi går in i nästa skede av arbetet.

Träningen flyter på lite som vanligt måste jag säga. Jag känner mig inte starkare än i vintras och är det inte heller i framförallt bröst men övriga delar hänger med bra och går framåt. Min form nu måste vara den bättre jag haft visuellt och antagligen med lägre kroppsfett än vad jag hade som elitidrottare.

Dagsform juli 2014

Dagsform slutet av juli 2014

Såå, strandformen är på plats och solsemester väntas 😉 jag har inte varit på semester sedan flera år tillbaka så jag ser riktigt fram emot det.