Snart sommarlov

… eller mer tid till arbete skulle jag vilja säga. Det är mycket att göra för mig nu och jag har varit fruktansvärt dålig på att hålla er uppdaterade hela året. Några sista arbeten i skolan ska in den sista tiden som kommer och framförallt ett ämne (C#.NET) har blivit ganska släpande för mig. Sen med inlämningarna men jag har tagit tag i det den här veckan och är på god väg nu.

Samtidigt har mitt första jobb för Ninetech tagit fart och senast idag hade vi möte. Det var första mötet med kunden för min del. Har hunnit göra några mockups och reviderat dom så nu fortsätter arbetet därifrån. Kommer bli ett riktigt kul jobb. Kanske inte extra kul för själva utvecklandet, det har jag gjort mycket, men att få komma in i företaget och lära mig mer om hur det faktiskt går till i större grupper.

Landsvägscykel Karlstad Daniel Friberg

Onsdag 14 maj

Träningen flyter på regelbundet lite som vanligt och dom sista veckorna har jag tagit mig ut på landsvägscykeln några gånger. Jag gillar ju det men har inte alltid tyckt jag haft tid för det. Att åka till gymmet, träna och åka hem tar lika lång tid eller mer, jag vet så det är en dum anledning. Men det är bra träning och jag känner mig lite mer fit när jag fått cyklat några gånger så det kommer jag göra nån gång eller två i veckan nu när sommaren kommer.

Jag får fylla i lite mer en annan dag, Klockan är 23:58 och det börjar bli dags att släcka ner…