Händelsen: extrajobb

För 44 dagar sedan skrev jag kort (väldigt kort) om händelser som kan förändra livet. Dagen efter hade jag hade en träff med ”Affärsområdeschefen” på ett webbföretag i Karlstad vid namn Ninetech. Jag blev erbjuden extrajobb vid tillfällen när det är mycket att göra och när arbetet innefattar ett verktyg som heter WordPress.

Min egen hemsida är byggd på WordPress och på i stort sett alla webbplatser jag bygger nuförtiden använder jag WordPress som grund och har gjort det under några år nu. Det uppskattas att ungefär 21% av världens alla webbplatser drivs av WordPress!

ninetech

Det känns otroligt kul och jag ser riktigt fram emot att hjälpa till i mitt första uppdrag som borde bli under våren!

Det här med att förändra livet? Inga alltför djupa tankar men Ninetech har fina jobb och kunder i portfolion och har kontor i, förutom Karlstad (huvudkontor) också i Göteborg, Stockholm och Örebro. Jag har hört mycket gott om dom ryktesvägen och med 1,5 år kvar på universitetet är det smickrande att jag redan får chansen att visa upp mig. Do not screw up!