Vad hände sen?

Idag fick jag besök av Motala tidning på plats i Karlstad. Det är utan tvekan den tidning jag förekommit mest i under min idrottkarriär från ungefär 12-13-års ålder. Dom ville träffa mig (och senare en friidrottstjej) inför stundade vinter-OS i Sochi. Lite om vad jag sysslat med de sista fyra åren sedan OS i Vancouver 2010.

Bild från fotograferingen idag

Bild från fotograferingen idag

Jag var iallafall och tränade imorse. Yes, morgonträning idag för första gången på väldigt länge om man bortser från igår. Passar lite bättre när jag har föresläsning på eftermiddagen som nu. Mina besökare blev hur som helst lite tidiga och kom direkt till gymmet medan jag avslutade passet så antagligen blir det några träningsbilder i artikeln som bör gå i tryck nästa fredag. Lättviktat såklart när jag var trött 😉

Också från idag men utan proffsfotograf

Också från idag men utan proffsfotograf

Bild tagen förra veckan

Bild tagen förra veckan