Here we go again!

Då kör det nya året igång! Kom tillbaka till Karlstad från julledigheten idag och började med att fylla kylen och sen genomföra årets första träningspass, rygg och axlar. Det gick riktigt jäkla bra! Har kunnat träna på bra i Motala men inte jobbat så mycket. Det blir skönt att komma in i vardagen igen.

Dagens rygg

Dagens rygg

Nyårslöften? Nej det har jag inga. Jag är nöjd med majoriteten av mitt liv nu 🙂 att börja träna kanske är ett dom vanligaste löftena men det gör jag redan. Gillar utbildningen jag går och har lite jobb vid sidan av med jämna mellanrum så jag tänker fortsätta som jag gör helt enkelt. Har lite roliga saker på gång framöver och det ser jag fram emot!

Lite träningsbilder från Motala här. Kunde träna några pass med lillebror och det är alltid kul om man inte pratar för mycket 😉 (blir så mycket vila då).

Chins

Chins

Biceps curl

Biceps curl

Jag och lillebror

Jag och lillebror

biceps brost