Otroligt bra veckor

Idag gick jag på jullov från studierna. Äntligen tänkte jag säga men jag har det rätt bra, det är bara inför tentorna som det kan lite jobbigt. För en vecka sen hade jag två tentor på två dagar (min första omtenta) så det var spännnande(?). Haft det lugnare den här veckan men har ändå en hel del att göra ändå och ni märker att jag inte skrivit något så där har ni svaret.

Jag gör ett webbarbete åt en idrottsklubb just nu tillsammans med några vänner nu och jag har hand om back-end (allting bakom kulisserna) och ser till att allting fungerar. Jag och en av killarna gjorde ändå var sitt designförslag i början av jobbet och jag förlorade 😉 så nu släpper jag loss (försöker) tankarna om hur det ska se ut och det kommer bli en fin sida när allt är klart.

Processed with VSCOcam

Träningen har gått otroligt jäkla bra den sista veckan. Har haft en vecka straight med grymma träningspass. Började med lite chins igen för kanske två veckor sen. Har alltid tyckt det är tråkigt för jag är riktigt dålig på det så dom sista månaderna har jag gjort riktigt strikta latsdrag istället och det har faktiskt hjälpt så nu kan jag åtminstone göra 3x 10 i chinsstången. Så jag har börjat köra med lite extra vikt nu också.

Nu är det 3 veckor ledigt iallafall från studierna och förhoppningsvis kan jag äta massa julmat 🙂 har inte ätit ett enda julbord i år och inte ens köpt julskinka så det ser jag fram emot!

Processed with VSCOcam Processed with VSCOcam Processed with VSCOcam