Det där rekordet

Sååå jag gjorde det där rekordförsöket i bänkpress i måndags och rekord blev det.

Värmde upp bra och ökade vikten lite långsamt. Kände att vänster axel fortfarande gjorde ont när jag lyfte men inte så att det hindrade mig. La på 117,5kg i första försöket och missade. Väldigt väldigt nära men det tog stopp. Sänkte till 115kg och fick upp det så det får räknas som mitt nya personbästa.

Märkte på båda rekordförsöken att jag är svagare i vänster axel, det har jag inte märkt förut. När vikten nästan stannar upp i rörelsen blir det lite snedvikt när höger är starkare.

Har ökat med 7,5kg på 7veckor 🙂 nu blir det lite fler reps i några månader och förhoppningsvis är axeln bra snart igen. Ska strax iväg och träna bröst och axlar. Och vara personlig tränare samtidigt 🙂 Ska bli kul.

baksida-axlar

 

Fick min iPhone tillbaka hem igår så nu blir det kanske lite mer foton från träningen igen, men jag är missnöjd med servicen. Apple lagade inte min on/off-knapp för att det finns en ytlig spricka på baksidan av telefon. Knappen slutade fungera efter 2-3 månader och jag är inte den enda i världen som fått det här felet. Det kan inte kosta dom mycket att laga felet, sett i det stora hela men men… Kunde dessutom fått telefonen 1 vecka tidigare från Tele2 men dom har tydligen dålig kontakt med varandra. Fick gå dit själv och fråga och först då kollade dom upp det i datorn. Det kanske inte är hela världen men jag använder kalendern jäkligt mycket på telefonen, och allt annat som finns. Är så van vid att alltid ha allting i fickan så man känner sig nästan handikappad.