Svagheten kommer krypande

Vi börjar väl med dom bra nyheterna! I torsdags förra veckan slog jag personligt rekord i bänkpress. Igen. 112,5kg och jag provade på 117,5kg också men det klarade jag inte. Kände mig inte så jäkla kraftfull men vikten kom upp så det gills 😉

Förra veckan började jag få ont i några leder och muskelfästen. Mest axlarna och armvecken, och en svag känsla på träningarna även om vikterna varit ok. Har tränat på ganska hårt dom sista veckorna så det är på tiden. Ska avsluta den här veckan lite lugnare och hoppas få till en bra maxning i bänkpress om en vecka. 115kg eller 117,5kg tror jag på. Provar nog 117,5kg först om jag känner mig stark!

baksida-axlar chest

Lämnade in min iPhone till min operatör förra veckan för att låsknappen inte har fungerat sedan i våras. Tydligen ett vääääldigt vanligt problem. Fick veta att Apple kanske nekar att byta ut den för att jag har en liten repa på glaset som finns på baksidan. Har inte hört något än så jag hoppas på det bästa. Så nu har finkameran åkt fram på mina spännbilder som ni ser på baksida-axlar bilden, men då måste jag vänta tills jag är hemma så trycket i musklerna har försvunnit. Inte så imponerande 😉