Rekord innan helgen

Har tillbringat helgen pĂ„ Lundsbrunn Kurort och njutit 🙂 Framförallt rygg- och nackmassagen uppskattade jag. Hade nĂ„gra riktiga knutar i nacken som fick tryckas ut. Skön smĂ€rta. Borde egentligen gĂ„ till massör nĂ„n gĂ„ng i veckan med min trĂ€ningsmĂ€ngd men det finns lite annat att lĂ€gga pengarna pĂ„ sĂ„ det fĂ„r vĂ€nta till framtiden. NĂ„gon gĂ„ng.

I torsdags slog jag till med personlig rekord i bĂ€nkpress pĂ„ ett vanligt trĂ€ningspass och i femte set! Hade 2x 3reps, 2x 2reps och 1x 1reps och 110kg pĂ„ sista. Mitt rekord för 3-4 veckor sedan var 107,5kg och dĂ„ hade jag inga trĂ€ningsset innan. Det ser bra ut med andra ord 🙂 Har fem trĂ€ningspass kvar för bröst innan jag ska prova mig pĂ„ en riktigt maxning.

trapezius

Fortsatte den trÀningen med mer bröst och axlar inklusive trapezius. I helgen har det inte blivit mycket gjort förutom vila. Försökte mig pÄ ett tricepspass nÀr vi kom fram till Lundsbrunn igÄr men dom flesta hotellgym Àr ett riktigt skÀmt sÄ det blev en dÄlig trÀning.