Öka, öka, öka

Det är lite så det känns två gånger i veckan när jag ska träna nu, mer exakt i bänkpress på bröstpassen som ni vet. Det går bra än så länge och ökningen kommer långsamt. Det blir inte lättare men jag blir starkare 🙂

Sista passet hade jag en all-out på 95kg. Ökning med 2,5kg från veckan innan och då klarade jag 5reps. Nu kör jag två-tre set uppvärmning och sen 4 arbetsset med 3or och 2or så jag är inte helt fräsch när det gäller men så är träningen upplagd. Det blev 5reps också den här gången och ett bra försök på en 6e med det gick inte. Det är det mesta jag tagit i reps på den vikten så det är framgång 🙂

Riktigt glad att jag haft hjälp på varje pass av pojkarna på gymmet. Det är väldigt mycket lättare att tagga till när någon står bakom och skriker till mig. Någon som jag vet kan leka upp mina vikter på ställningen om det behövs. Och det behövs på sista försöket, men å andra sidan hade jag inte provat en 6e om jag inte haft hjälp.

chest rygg-axlar

Idag hade jag biceps, underarmar och massa mage. Och några set ben i början av passet. Idag blev det bara benpress men då kör jag desto fler set. Behöver inte göra så mycket för att behålla storleken jag har där. Nu är jag jag inte gigantisk där längre som jag var i min skridskokarriär och det känns rätt bra, nu kan jag använda normala jeans 😉 Så jag håller mig där jag är.

biceps