En klar, en kvar

Det var, och är min plan för den här och nästa vecka på jobbfronten. Igår öppnade jag upp en färdig sida åt en klient. Alltid skönt när allting är färdigt. Så nu återstår det en sida som jag vill ha helt färdig under nästa vecka och det borde jag klara fint.

Idag har jag vilat helt från träning. Funderade på att springa en timme men jag jobbade istället. Och åt pannkakor 😉

Imorgon har jag pass 4 på MM2K v2 i bänkpressen. Förra passet gick bra. 1×6 på 80kg, 2×5 på 85kg och 2×4 på 90kg. Inga märkvärdiga vikter men 2×4 på 90kg var helt okej för där har jag klarat en 5a tidigare. Imorgon ska det bli några 2or på 97,5kg. Ser jag fram emot.

rygg chest

Kan starkt rekommendera er som är intresserade av webbproduktion att kolla in den här videon. Intressant om det som kommer vara standard inom några år: