Bra start på schemat

Har gjort två pass på MM2K i bänkpress under veckan och det har börjat bra. Inga supersvåra vikter i början. Hade på 5kg över mitt max i andra passet, men 6-10sek excentriskt och med hjälp upp. Det kändes oväntat bra jämfört med vad jag minns från i februari när jag gjorde samma program. Hoppas att det bådar gott 🙂 Vill upp på 120kg till nyår och det är inte så lång tid kvar. Det blir tajt.

Sitter och jobbar vid datorn nu. Har 3 projekt igång just nu varav ett är klart men ska avslutas, ett närmar sig färdigt (som dessutom använder PT-online) och ett sista projekt som jag är personligt inblandad i går framåt. Har gjort en ny logotyp i veckan för att vi behövde ändra namn, och förbättrat gränssnittet på hemsidan. Ett riktigt spännande projekt men jag vågar inte visa någonting än.

Processed with VSCOcam chest