Undervisning, Finnkampen, AF och bilder

Nu börjar rutinerna sätta sig igen, när studierna har varit igång några veckor. Lite jobb innan skolan -> skola -> träna -> jobba. Det är ungefär så det ser ut men sista jobbdelen varieras med att se på serier 😉 eller båda samtidigt händer oftast.

Har haft lite tankar den sista veckan på att göra lite ”privatundervisning” för dom som är intresserade i min klass, och det är några som visat intresse. Vi har ju ett år bakom oss men dom som inte innan studierna haft någon erfarenhet av webbproduktion har nog svårt att sätta ihop en väl fungerande hemsida. Vi har hittills haft lite varierande programmeringsspråk. Jag skulle iallafall haft svårt för det om jag inte hade erfarenhet. Så jag vill ta tag i det och gå igenom allt från ett första möte med klient, research, planering, skisser, mockups och kodning. Självklart en hemsida anpassad för smartphones och pekplattor 😉 Så antagligen kommer jag försöka få till det under vintern och det blir x antal föreläsningar som ska planeras.

Var på SM final i amerikansk fotboll i lördags och började förstå reglerna 🙂 Faktiskt riktigt kul att se på live. Det händer mycket. Var också på Finnkampen i friidrott på lördag och söndag men det var inte lika mycket action. Kul ändå, och det var riktigt fint väder att sitta ute i på Stockholms stadion.

amerikansk-fotboll

Träningen rullar på fint. Väger in 5kg tyngre nu än i början av augusti men då hade jag lite vätska i kroppen. Helt okej vardagsform men inget extra. Försöker ligga på ett intag på runt 200g/protein, <30-40g/fett och kolhydraterna får bli vad det blir.

Nya hörlurar kom på posten i veckan. Beats by Dre wireless. Skönt att slippa sladdar. Använder alltid lurar när jag tränar på gymmet.

Nya hörlurar kom på posten i veckan. Beats by Dre wireless. Skönt att slippa sladdar. Använder alltid lurar när jag tränar på gymmet.

biceps-curl

Biceps curl

Ryggform för någon veckan sedan

Ryggform för någon veckan sedan

Dagsform igår

Dagsform igår

Ska precis göra mig klar och gå in till stan och träna rygg och axlar!