3a på lagtempot i Heerenveen!

Här står vi bredvid proffsen från Holland och USA. Foto: meijco.nl

Det blev ju lite av en sensation med lagtempo loppet i Heerenveen där vi kom 3a endast slagna av Holland och USA.

Efter loppet i Berlin helgen innan var, iallafall jag, lite besviken och nu var vi tvugna att satsa ordentligt. Jag kände mig väldigt fräsch hela loppet och alla i laget (Joel Eriksson och Johan Röjler) körde jättebra. Vi hade väldigt jämna varvtider och orkade hålla hela vägen in i mål. Det kändes kanon att gå upp på prispallen igen, det var ju två år sedan vi var på pallen senast.

Foto: DESG Foto

Jag körde 1500m tidigare under helgen (på fredagen) och gjorde debut i a-gruppen. Loppet blev ganska bra, men jag jag tröttnade ganska tidigt i loppet. Jag fick dock samma tid som helgen innan, 1,48,89 och det är jag ganska nöjd med. Jag kom på 18e plats.

Foto: DESG Foto

Nu är jag hemma i Sverige igen och kommer vara här ett tag framöver och träna hårt.